Percheziții domiciliare făcute în Fetești, într-un dosar de proxenetism

Acțiune de amploare cu efective mărite la Fetești. FOTO IPJ Ialomița
Percheziții domiciliare făcute în Fetești, într-un dosar de proxenetism. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, au descins la primele ore ale dimineții de joi, 22 aprilie, pe raza municipiului Fetești, la locuințele unor persoane suspecte de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism.

Potrivit IPJ Ialomița, din cercetări a reieșit faptul că persoanele vizate ar fi aderat și sprijinit o grupare infracțională specializată în proxenetism.

„În cadrul activităților, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, au fost efectuate șase percheziții domiciliare, pe raza municipiului Fetești”, au precizat reprezentanți ai IPJ Ialomița.

Șase persoane au fost conduse la sediul poliției pe bază de mandate de aducere, cercetările fiind continuate pentru probarea întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*