Reținut de polițiștii ialomițeni după ce a încălcat ordinul de protecție

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Paul Alexe

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au reținut un tânăr în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și încălcarea ordinului de protecție. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  IPJ Ialomița.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în data de 25 octombrie, un tânăr de 25 de ani, din comuna Vlădeni s-a deplasat la locuința fostei sale concubine de pe raza comunei Bordușani, în vârstă de 19 ani, unde ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței și amenințat-o.

De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că pe numele bărbatului exista un ordin de protecție prin care i se interzicea acestuia să ia legătura prin orice mod cu victima și să păstreze o distanță de 50 m față de victimă și locuința acesteia.

În urma probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești l-au reţinut pe tânărul de 24 de ani, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, iar ieri, 26 octombrie, cel în cauză a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură ce a fost însușită de magistrați.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*