FOTO Lucrările la grădinița din cartierul Dudești din Fetești au ajuns la stadiul de acoperiș și instalație electrică

Lucrările la Grădinița din Dudești avansează. FOTO Primăria Fetești

Lucrările de construcție la noua grădiniță din cartierul Dudești a municipiului Fetești sunt în curs de desfășurare, fiind montat acoperișul și fiind realizată instalația electrică.

Noua grădiniță, care face parte din cadrul Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul”, are cinci săli de clasă. Ea va fi dată în folosință pentru copiii din această zonă, care nu vor mai fi nevoiți să studieze în apartamentul închiriat de la fostul I.A.S. Fetești. După finalizarea construcției, administrația publică locală trebuie să o doteze cu mobilier și cu o centrală termică.

Proiectul, în valoare de 2.505.554, 54 lei, este realizat de Ministerul Educației Naționale prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*