Doi răniți, între care un copil de 12 ani, în urma unui accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui

Accident rutier pe autostrada A2. FOTO cu rol ilustrativ

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină luni, 8 august, în jurul orei 10.50, în sprijinul victimelor unui accident rutier petrecut pe autostrada A2. În accident au fost implicate patru autoturisme, în care se aflau, în total, 12 persoane.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul evenimentului au fost alocate de urgență două echipaje de salvatori din cadrul Stației de pompieri Fetești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora a intervenit și un echipaj al SAJ Ialomița.

„În urma accidentului rutier au rezultat două victime, un adult și un copil în vârstă de aproximativ 12 ani, conștiente, cooperante și neîncarcerate. Acestea au fost monitorizate de echipajele medicale aflate la locul intervenției, fiind, ulterior, preluate și transportate la Spitalul Municipal Fetești”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2, la kilometrul 143, pe sensul către litoral, în zona localității Cernavodă, s-a produs un eveniment rutier fără victime, în care au fost implicate cinci autovehicule. Autoturismele au fost mutate în banda de urgență. În zona se circulă în coloană și se acționează pentru fluidizare. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 – 45 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*