Zăpada a pus stăpânire pe județul Ialomița. Mașini blocate în nămeți, cabluri și copaci rupte de viscol

Zăpada a pus stăpânire pe drumuri. FOTO DRDP

Codul Roșu a lovit județul Ialomița în cele din urmă, iar din seara de 5 februarie, începând cu ora 23:00 drumurile naționale și judetene au fost închise pentru toate categoriile de vehicule.

În seara de 5 februarie, începând cu ora 20.00, au început să apară problemele: copaci căzuți, mașini blocate în nămeți și întreruperi cu alimentarea cu energie electrică.

Astfel, în localitatea Orboeşti, un camion s-a răsturnat și a fost nevoie de intervenția ISU Ialomița cu o autospecială de stingere cu spumă și apă, o descarcerare, u echipaj SAJ şi 13 subof. În Ciochina un microbuz cu zece persoane a rămas înzăpezit. Oamenii au fost scoși și cazați la Primăria Ciochina. Și o autospecială a ISU de tip ATPVM a derapat în şanț, iar subofițerii au fost cazați la Primăria Căzăneşti

Între localitățile Nicoleşti şi Tovărăşia, 4 autoturisme cu 7 persoane au rămas blocate în zăpadă. Au intervenit ce de la Drumuri Naționale şi IPJ IL, care, la rândul lor, au rămas blocați în zăpadă. De asemenea, între localitățile  Ciochina şi Crunți, un microbuz cu 10 persoane a rămas blocat în zăpadă

La ora 5.00, din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, la nivelul jud. Ialomița erau afectate 46 localități, 37 linii tensiune, 672 PT nealimentate, 192 clienți MT nealimentați, 52595 clienți JT nealimentați.

Sunt probleme pe DN21, unde este vizibilitatea foarte redusă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*