FOTO Locuința unui bătrân din localitatea Axintele a fost mistuită în urma unui incendiu puternic

Locuința unui bătrân din localitatea Axintele a fost mistuită de flăcări. FOTO ISU Ialomița

În dimineața zilei de 28 martie, în jurul orei 7.50, dispeceratul inspectoratului ISU Ialomița a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o locuință a unui cetățean din localitatea Axintele.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autosanitară SMURD, încadrate cu 11 pompieri.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință. Incendiul a fost localizat de către pompieri și lichidat după aproximativ o oră și jumătate. Au ars aproximativ 80 mp din acoperișul casei confecționat din lemn și învelit cu plăci de azbociment, elemente de mobilier, electrocasnice și materiale textile.

În urma evenimentului, proprietarul în vârstă de aproximativ 74 ani a suferit un atac de panică, i s-a acordat primul ajutor medical de echipajul SMURD, ulterior aceasta a refuzat transportul la spital.

Pompierii au stabilit că cel mai probabil, incendiul a pornit de la un foc deschis în spații închise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*