Primăria Fetești intervine pentru combaterea țânțarilor și căpușelor pentru a-i proteja pe locuitori și animalele acestora

De acționează împotriva insectelor. FOTO Primăria Fetești

Natura s-a trezit la viață și asta înseamnă că pe lângă pomii verzi și flori, au apărut și insectele, unele dintre ele putând provoca disconfort și probleme de sănătate. Pentru a-i feri pe feteșteni de aceste neplăceri, primăria a început acțiuni de combatere a acestor insecte.

Primăria Municipiului Fetești prin Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat a început tratamentul cu produse biocide împotriva insectelor de disconfort – țânțari, căpușe și alte zburătoare.

Căpușele de exemplu pot provoca la animale Babesioza, o boală ce poate fi fatală, iar la oameni, boala Lyme.

Acțiunea se desfășoară la sol, în parcuri și în zonele cu vegetație din jurul blocurilor de locuințe.

Substanța folosită este avizată de Ministerul Sănătății în acord cu reglementările Uniunii Europene în materie

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*