Acțiuni ale polițiștilor pentru combaterea ilegalităților silvice. Au fost aplicate amenzi de peste 12.000 de lei

Polițiștii ialomițeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea ilegalităților silvice și au aplicat amenzi de peste 12.000 de lei.

Potrivit IPJ Ialomița, în zilele de 20 – 21 februarie, polițiștii ialomițeni au continuat activitățile pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale la regimul silvic, în urma abaterilor constatate fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 12.600 lei și confiscați peste 71,67 metri cubi de material lemnos.

“Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești, împreună cu specialiștii din cadrul Ocolului Silvic Fetești au desfășurat acțiuni pe linia verificării modului de respectare a legislației privind circulația, depozitarea, prelucrarea, comercializarea și exploatarea materialului lemnos.

Astfel, au fost efectuate verificări la 3 depozite de material lemnos și au fost controlate 2 autovehicule de transport material lemnos.

 În urma verificărilor au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale conform Legii nr.171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare de 12.600 lei” – IPJ Ialomița.

Totodată, ca măsură complementară au fost confiscați 71,67 metri cubi de cherestea și lemn de foc.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*