Mai multe localități din Ialomița, sub cod portocaliu de furtună

Nori de furtună. FOTO Pixabay.com

Mai multe localități din Ialomița se află sub cod portocaliu de furtună.

Avertizarea meteorologilor este valabilă până la ora 18.

Sunt afectate localitățile: Fetești, Țăndărei, Făcăeni, Bordușani, Săveni, Mihail Kogălniceanu, Gura Ialomiței, Ograda, Vlădeni, Sudiți, Bucu, Movila, Stelnica, Platonești, Cosâmbești, Valea Ciorii, Mărculești.

Se vor semnala: vijelie puternică, cu rafale de 70…90 km/h, frecvente descărcări electrice, grindină, averse torențiale care vor acumula (peste) 25 l/mp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*