Handbalistele junioare 3 de la CSM Unirea Slobozia au învins la Giurgiu

Meci de handbal. FOTO CSM Unirea Slobozia

Handbalistele junioare 3 de la CSM Unirea Slobozia au câștigat meciul cu SCM Dunărea 2020 Giurgiu cu scorul de 28 – 23 (13-11).

“Micile handbaliste antrenate de Mădălina Topor au învins pe terenul Dunării Giurgiu, după un meci foarte bine gestionat, pentru care merită felicitări. După acest succes, junioarele 3 de la Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia vor evolua, în ultima etapă a Seriei E, pe teren propriu, cu liderul CSO Viitorul Pantelimon 1” – CSM Unirea Slobozia

Meciul se va disputa sâmbătă, 17 februarie, de la ora 11:00, în Sala “Andreea Nica”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*