FOTO Din cauza vitezei, un autoturism s-a răsturnat ăe pe DJ 302F pe raza localității Grivița, două persoane fiind rănite

Mașina s-a răsturnat pe câmp, iar două persoane au fost rănite. FOTO ISU Ialomița

Două persoane au fost rănite în cursul zilei de 9 mai, în urma unui accident rutier. Evenimentul a avut loc în jurul orei 15.55, pe DJ 203F, pe raza localității Grivița, satul Smirna, fiind vorba de un autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului.

În urma apelului la 112, în sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat la fața locului echipaje ale Ambulanței, Poliției și a Pompierilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia cu o autospecială pentru descarcerare și una de stingere și două echipaje ale SAJ Ialomița.

Potrivit reprezentanților IPJ Ialomița, șoferul nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul autoturismului și a derapat în șanțul de pe sensul opus.

În urma evenimentului au rezultat două victime, ambele de sex masculin cu vârstele de 54 ani și 56 ani, conștiente, neîncarcerate, cărora li s-a acordat primul ajutor medical de către echipajele medicale de la locul intervenției.

După acordarea primului ajutor medical, bărbatul în vârstă de 56 ani a refuzat transportul la spital, celălalt fiind preluat și transportat de către un echipaj SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Militarii au acționat pentru eliberarea și sablarea carosabilului, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*