Jandarmii ialomițeni au avut 63 de misiuni în minivacanța de 1 Decembrie

Jandarmii ialomițeni au fost la datorie și în acest weekend. FOTO: IJJ Ialomița

În perioada 30.11- 03.12 a.c., jandarmii ialomițeni au executat un număr de 63 de misiuni de asigurare a ordinii și liniștii publice,  atât la evenimentele și ceremonialele militare desfășurate cu ocazia Zilei Naționale a României, dar și la cele cultural-artistice și sportive care au avut loc pe raza județului.

Peste 130 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița au acționat în această minivacanță pentru asigurarea unui climat de liniște și siguranță publică, dar și pentru prevenirea producerii unor fapte antisociale.

Astfel, în această perioadă jandarmii ialomițeni au asigurat intervenția la 13 evenimente semnalate prin sistemul unic de urgență 112 sau prin alte mijloace.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*