Accident de muncă la Spitalul Județean Slobozia. Un muncitor a fost rănit după ce a căzut de la etajul 3

Spitalul Județean de Urgență Slobozia. FOTO Paul Alexe

Un accident de muncă a avut loc, luni, 5 septembrie, la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, un muncitor fiind rănit după ce a căzut de la etajul 3.

Conducerea unității medicale a anunțat că starea de sănătate a muncitorului este stabilă.

“În data de 5 septembrie, o persoană angajată la lucrările de renovare și modernizare a spitalului a suferit o cădere accidentală de la etajul 3 al unității de îngrijiri medicale. Au fost anunțate toate instituțiile competente în vederea demarării unei anchete, iar muncitorul a fost internat pentru investigații, starea sa fiind stabilă”, a transmis Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*