FOTO Desfășurare de forțe terestre și aeriene ale poliției în Fetești și Țăndărei

Percheziții în județul Ialomița. FOTO cu rol ilustrativ

Forţe de ordine cu efective mărite au acţionat în după-amiaza zilei de 13 mai pe raza municipiului Fetești și orașului Țăndărei, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ordine publică şi siguranţă rutieră, precum şi verificarea măsurilor legale impuse prin ordonanţele militare. Zona a fost survolată de un elicopter al M.A.I.

În intervalul orar 14.00 – 18.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, cu sprijinul efectivelor Direcțiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au acționat în filtre rutiere și patrule de ordine și siguranță publică, în vederea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină precum și a celor impuse pe timpul stării de urgentă.

O aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne a survolat zona pe tot parcursul acțiunii.

Urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 52 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală fiind de peste 32.000 de lei.

Au fost controlate în trafic 220 autovehicule și legitimate peste 400 de persoane.

De asemenea, în cadrul acțiunii polițiștii au reținut 4 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare pe raza județului Ialomița, echipajele de polițiști acționând permanent în sistem integrat pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID-19, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*