Pe fondul creșterii cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2, Primăria Fetești își reduce programul de lucru cu publicul

Incidența cazurilor pozitive de infectare cu coronavirus în Fetești a depășit pragul de 3/1000 de locuitori

Ținând cont de evoluția epidemiologică la nivelul României, precum și de prognoza de creștere a numărului de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, în scopul limitării acestui virus în comunitate și implicit în rândul salariaților instituției, Primăria Municipiului Fetești și-a restrâns, începând de astăzi, activitatea cu publicul.

În acest sens, de luni până vineri, programul de lucru cu publicul este în intervalul orar 08.00 – 12.00.

Pentru a asigura desfășurarea activității cu publicul în condiții bune și în siguranță, cetățenii orașului sunt rugați să respectate următoarele măsuri:

  1. Accesul persoanelor din afara instituției este permis cu respectarea normelor sanitare, respectiv purtarea obligatorie a măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, precum și igienizarea cu produsele sanitare puse la dispoziție la intrare;
  2. În holul de așteptare este permis accesul unei singure persoane;
  3. Este permis accesul persoanelor a căror prezență este imperios necesară, accesul însoțitorilor fiind acceptat numai în situații de excepție.

De asemenea, aceștia se pot adresa Primăriei și prin mijloacele de comunicare la distanță, respectiv:

  • telefon – 0243364410,
  • fax – 0243361206,
  • email – contact@primariafetesti.ro
  • sau prin serviciile poștale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*