FOTO Copil de 12 ani, salvat de pompierii ialomițeni după ce a căzut într-un castel de apă dezafectat, adânc de șapte metri

Copil de 12 ani, salvat după ce a căzut într-un castel de apă dezafectat. FOTO ISU Ialomița

Un copil în vârstă de 12 ani a fost salvat marți, 18 mai, după ce a căzut într-un castel de apă dezafectat al unui turn, adânc de aproximativ șapte metri, în comuna Andrășești.

Potrivit ISU Ialomița, în jurul orei 14.40, pompierii militari au fost solicitați să intervină în comuna Andrășești unde un minor cu vârsta de aproximativ 12 ani a căzut într-un castel de apă cu o adâncime de aproximativ șapte metri. Salvatorii s-au deplasat la locul evenimentului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autoscară mecanică, o ambulanță SAJ Ialomița – substația Slobozia și un elicopter SMURD, venit în sprijin.

„După ce au ajuns la fața locului, după o amplă recunoaștere, salvatorii ialomițeni au pus la punct un plan de salvare a copilului căzut în castelul de apă. Doi salvatori, nu au stat pe gânduri au coborât în canal și ajutați de colegi au reușit să scoată copilul afară. Operațiunea de extragere a victimei din castel a durat aproximativ 20 minute. Din fericire, în urma căderii minorul nu a suferit leziuni grave”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Copilul a primit îngrijiri de la echipajele medicale la locul intervenției, ulterior fiind transportat în afara oricărui pericol la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*