RAJA oprește apa în orașul Fetești, de marți, 20 septembrie, ora 23.00, până miercuri, 21 septembrie, ora 05.30

Avarie RAJA. FOTO Arhivă
Atenție, se oprește apa.

RAJA SA va executa de marți, 20 septembrie, ora 23.00, până miercuri, 21 septembrie, ora 05.30, înlocuirea unei vane de legătură pentru sectorizarea sistemului de la nivelul conductei de alimentare cu apă de pe strada Ardealului din orașul Fetești

În vederea realizării acestor operațiuni, se va sista furnizarea apei către toți consumatorii din orașul Fetești.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, aceștia îi roagă pe utilizatorii afectați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi întreruptă alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*