FOTO Angajații Secției de Drumuri Naționale curăță vegetația pe pasajul rutier al Autostrăzii A2

Lucrări pentru îndepărtarea vegetației pe pasajul rutier al Autostrăzii A2. FOTO DRDP Constanța

Angajații Secției de Drumuri Naționale Călărași, subunitate a DRDP Constanța, curăță marți, vegetația pe pasajul rutier al Autostrăzii A2, urmând ca în cursul acestei zile să fie acoperită o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a anunțat că marți are o acțiune de curățare a vegetației pe pasajul rutier de pe Autostrada A2, sensul Constanța-București,  Lucrările sunt efectuate de patru lucrători de la Districtul Fetești al Secției de Drumuri Naționale Călărași, care este o subunitate a DRDP Constanța.  Doi dintre muncitori pilotează traficul în zona unde se desfășoară activitatea de cosire. Suprafața acoperită în cursul acestei zile este de 400 de metri pătrați. Lucrările efectuate sunt unele ocazionale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*