FOTO Accident rutier între un autocamion și un autoturism, la ieșire din Slobozia

Accident rutier între un autocamion și un autoturism, la ieșire din Slobozia. FOTO: ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină miercuri, 01 martie, în ajutorul victimelor unui accident rutier, petrecut între un autocamion și un autoturism la ieșire din Slobozia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, trei echipaje de la Detașamentul de pompieri Slobozia s-au deplasat la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. De asemenea, în sprijin au intervenit și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

„În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, conștiente și neîncarcerate. O singură victimă, de sex feminin este transportată la Spitalul Județean  Slobozia. Cea de-a doua victimă, bărbat, refuză transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Polițiștii rutieri ialomițeni urmează acum să stabilească condițiile și cauzele care au dus la producerea accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*