Două persoane rănite într-un accident rutier petrecut în localitatea Coșereni

Două persoane rănite într-un accident rutier petrecut în localitatea Coșereni. FOTO: ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină duminică, 11 decembrie, în sprijinul victimelor unui accident rutier, în care a fost implicat un autoturism, în localitatea Coșereni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijin a intervenit și elicopterul SMURD București și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

„În urma evenimentului rutier au rezultat două victime conștiente și cooperante, dintre care una încarcerată. O victimă a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar cea de-a doua victimă, șoferul autoturismului, a fost transportată de elicopterul SMURD București, la o unitate medicală din capitală”, au transmis reprezentanţii ISU Ialomița.

Accidentul s-a produs pe E 85, chiar la intrarea în localitatea Coșereni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*