FOTO Accident rutier cu patru autoturisme implicate, pe raza localității ialomițene Iazu. Trei persoane au ajuns la spital

Trei răniți, într-un accident rutier petrecut pe raza localității Iazu. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină vineri, 22 aprilie, în jurul orei 13:35, în ajutorul victimelor unui accident rutier petrecut pe raza localității Iazu, în care au fost implicate patru autoturisme și 11 persoane, între care patru copii.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, pentru gestionarea acestei situații de urgență, la fața locului au fost alocate trei echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au intervenit patru echipaje ale SAJ Ialomița și elicopterul SMURD Constanța.

În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime adulte, dintre care una încarcerată.

„Victima încarcerată, o persoană de sex masculin, conștientă și cooperantă a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și predată echipajului de pe elicopterul SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Alte două victime, o persoană de sex feminin și una de sex masculin, au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior fiind preluate de către două echipaje ale SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații suplimentare”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Celelalte persoane, între care și patru copii, au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior refuzând transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.

Cazul a rămas în atenția polițiștilor pentru cercetări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*