Ialomițenii au investit peste 56 de milioane de lei în Programul „Tezaur”, în primele șase luni ale anului

Ialomițenii pot subscrie pentru emisiuni de titluri de stat în cadrul Programului Tezaur. FOTO MF

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a anunțat că, în primele șase luni ale anului, aproximativ 900 de investitori din județ au achiziționat titluri de stat în cadrul Programului „Tezaur”, într-o sumă totală de peste 56,12 milioane de lei.

Programul „Tezaur” a atras atenția investitorilor prin beneficiile sale atractive. Titlurile de stat oferă o alternativă sigură și rentabilă la depozitele bancare, având în vedere că sunt considerate fără risc și veniturile obținute din acestea nu sunt impozitate.

Investitorii au avut posibilitatea de a efectua una sau mai multe subscrieri în cadrul celor șase emisiuni de Titluri de stat Tezaur organizate în prima jumătate a anului 2023. Dobânda maximă oferită pe parcursul acestui interval a variat între 7,30 și 8,00 la sută.

Avantajul investițiilor în titlurile de stat constă în faptul că acestea asigură o predictibilitate în câștiguri, cu dobânda anuală plătibilă la termenele convenite în prospectul de emisiune. Aceste investiții reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să-și păstreze puterea de cumpărare a banilor și să obțină venituri pasive. Titlurile de stat „Tezaur” sunt considerate o sursă garantată de venit pasiv, permițând investitorilor să-și planifice câștigurile în mod clar și să-și protejeze economiile în fața inflației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*