Tânăr reținut după ce a tâlhărit un bărbat din Fetești de 18.000 de lire sterline şi 2.150 de euro

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut un tânăr de 20 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiunii de tâlhărie calificată, asupra unui bărbat din municipiul Fetești. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Ialomița.

Potrivit IPJ Ialomița, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în noaptea de 5 spre 6 mai 2018, tânărul ar fi tâlhărit un bărbat din municipiul Fetești, deposedându-l de suma de 18.000 de lire sterline şi 2.150 de euro.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale a fost continuată urmărirea penală față de tânărul de 20 de ani, pentru săvârșirea infracţiunii de „tâlhărie calificată”, iar în baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomița, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, cu sprijinul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*