Finanțiștii ialomițeni au colectat în primul semestru a anului suma de 493,47 milioane de lei

Sigla ANAF

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat, în semestrul I al anului, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 493,47 milioane lei, cu 56,33 milioane lei mai mult decât s-au colectat cu aceeași perioada a lui 2020.

Structurată pe bugete, situația veniturilor colectate se prezintă astfel:

  • bugetul de stat a înregistrat o sumă colectată în valoare de 174,36 milioane lei. De menționat faptul că în semestrul I 2021 a fost restituită contribuabililor administrați, taxa pe valoarea adăugată cu sumă negativă solicitată la rambursare, în valoare de 39,15 milioane lei.
  • la bugetul Fondului Național Unic de Asigurări de Sănătate, suma încasată s-a ridicat la valoarea de 94,58 milioane lei;
  • la bugetul asigurărilor sociale de stat s-au colectat 217,80 milioane lei;
  • la bugetul asigurărilor pentru șomaj, sumele colectate au fost în cuantum de 6,73 milioane lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*