Centrele de vaccinare din Slobozia sunt deschise și în weekend

Primăria Slobozia anunță că centrele de vaccinare sunt deschise și în weekend pentru cei care doresc să se imunizeze și nu au timp liber în cursul săptămânii.

“În acest moment, cele 3 Centre de Vaccinare disponibile însumează un total de aproximativ 7930 de locuri disponibile pentru programare. Și da, te poți programa inclusiv pentru astăzi!”, a transmis Primăria Slobozia.

Locațiile centrelor de vaccinare sunt următoarele:

Spitalul Județean de Urgență – Slobozia

Sala de Sport – Strada Aleea Băii Nr. 13

Centrul 1 pentru Persoane Vârstnice “Răsărit în amurg” – Strada Gheorghe Lazăr Nr. 3

Cetățenii se pot programa online, pe platforma dedicată: https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*