Peste trei tone de cereale, distruse într-un incendiu ce a afectat o gospodărie din Gura Ialomiței

Incendiu într-o gospodărie din satul Luciu, comuna Gura Ialomiței. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină marți, 17 august, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din satul Luciu, comuna Gura Ialomiței.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, pentru localizarea și lichidarea incendiului s-au deplasat la fața locului trei echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Țăndărei, două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, care au intervenit în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență local. În sprijinul forțelor de intervenție a sosit și o autospecială de transport apă din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia.

„În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul solicitării, incendiul se manifesta la nivelul unei magazii utilizate pentru depozitarea de cereale cât și în interiorul și la acoperișul locuinței. În urma incendiului, au ars acoperișul locuinței învelit cu tablă pe o suprafață de aproximativ 120 metri pătrați, mobilierul din cele trei camere și obiecte electrocasnice aflate în bucătărie. Au fost distruse peste trei tone de cereale depozitate în magazie”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, cel mai probabil, evenimentul a fost provocat din cauza unui scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*