Elevi ai școlilor militare, în practică la Jandarmeria Ialomița

Elevi ai școlilor militare, în practică la Jandarmeria Ialomița. FOTO IJJ Ialomița

În perioada 07 ianuarie – 25 martie 2022, 3 elevi din cadrul Școlilor Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni se află la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomița pentru a desfăşura stagiul de practică.

Cei 3 elevi au fost primiți în colectivul unității, unde li s-a prezentat scopul și obiectivele stagiului de practică, zona de competență a unității precum și misiunile desfășurate de jandarmi.

Elevii vor fi repartizați în prima etapă să desfășoare activități în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică, iar în etapa a doua în cadrul structurilor de pază și protecție instituțională ale inspectoratului.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele activități ce vor fi desfășurate vizează însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv și participarea elevilor la misiunile specifice unității de jandarmi.

Totodată, activitățile au ca scop consolidarea și transpunerea în practică a cunoștințelor teoretice dobândite în cursul anului școlar, precum și formarea și dezvoltarea deprinderilor practice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*