Două persoane rănite într-un accident rutier petrecut pe DN 2A, în comuna ialomițeană Bucu

Accident rutier în comuna Bucu, pe DN 2A. FOTO ISU Ialomița

Două persoane, un bărbat și o femeie, au ajuns la spital sâmbătă, 10 iulie, rănite într-un accident rutier petrecut pe DN 2A, în comuna ialomițeană Bucu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, salvatorii de la Garda de intervenție Slobozia au intervenit sâmbătă dimineață, în jurul orei 08.20, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs pe DN 2A, în care un autoturism aflat în mers a lovit un autoturism parcat. La locul evenimentului a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița- substația Slobozia.

„În urma accidentului au rezultat două victime, bărbat cu vârsta de aproximativ 30 de ani și o femeie cu vârsta de aproximativ 24 de ani, conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției, ulterior preluate și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*