Pieton lovit de o ambulanță privată, în localitatea ialomițeană Malu. Bărbatul a ajuns la spital

Pieton lovit de o ambulanță privată, în localitatea Malu. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a ajuns la spital vineri, 10 septembrie, după ce, în jurul orei 18.30, a fost lovit de o ambulanță privată în timp ce se afla pe DN 2A, în interiorul localității Malu.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Ialomița, din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Buiești, conducea o ambulanță privată pe raza localității Malu, a lovit un pieton, un bărbat în vârstă de 53 de ani.

„Victima a fost transportată la o unitate medicală din București. Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscop, rezultând indicând o valoare negativă”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*