Consiliul Județean Ialomița a dat startul finanțărilor nerambursabile pe anul 2023

Consiliul Județean Ialomița a dat startul finanțărilor nerambursabile pe anul 2023. FOTO: Facebook Marian Pavel

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, a dat marți, 4 aprilie, startul finanțărilor nerambursabile pe anul 2023, alături de primarii localităților Țăndărei și Dridu.

Potrivit președintelui CJ Ialomița, cele doua proiecte semnate vizează modernizarea trotuarelor de pe două străzi din Țăndărei, respectiv, realizarea unui loc de joacă în Dridu.

Astfel, în Țăndărei, se va realiza modernizarea trotuarelor de pe străzile 1 Decembrie și Căprioarei, pe o lungime totală de 1,08 km, prin montarea de pavele din beton. Lățimea trotuarelor va fi de 1,50 metri și se vor încadra cu borduri din beton. Valoarea proiectului este de 646.194 de lei.

Pentru amenajare locului de joacă din comuna Dridu, lucrările constau în realizarea unui foișor octogonal, amenajarea unei suprafețe acoperită cu tartan, pe care se vor monta echipamentele de joacă, spații verzi și alei. Locul de joacă va avea o suprafață de 624 de metri pătrați. Valoarea proiectului este de 461.870,88 lei.

„În perioada următoare vor primi finanțare și restul localităților care au depus, sau care urmează să depună proiecte. Programului Județean de Dezvoltare Locală – Ialomița 2023 este deschis până la sfârșitul anului”, a precizat Marian Pavel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*