Petrecere de botez întreruptă de polițiștii ialomițeni: organizatorul evenimentului şi administratorul localului, amendați cu câte 1.000 de lei.

Polițiștii ialomițeni au intensificat în cursul zilei de sâmbătă acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID – 19 și a respectării Hotărârilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Astfel, potrivit IPJ Ialomița, în ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, echipe mixte formate din polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, jandarmi și polițiști locali, au acționat pentru verificarea respectării modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, dar și a măsurilor impuse prin hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Au fost organizate acțiuni punctuale, în cadrul cărora au fost verificate 114 de obiective/locații și au fost legitimate peste 400 de persoane.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, echipele de control au aplicat 72 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, în valoare de peste 9.000 de lei.

Totodată, în urma controalelor efectuate în trafic, au fost verificate 25 mijloace de transport public în comun.

Pe parcursul derulării acțiunilor, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea în municipiul Slobozia a unui botez, în incinta unui local public. Pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, atât organizatorul evenimentului cât şi administratorul localului public au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare de 1.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*