Marian Pavel a câștigat Consiliul Județean Ialomița cu peste 57%, conform rezultatelor parțiale

Marian Pavel, președintele CJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Marian Pavel, președintele PSD Ialomița a fost votat, din nou, pentru a conduce Consiliul Județean Ialomița. Mandatul lui Pavel este garantat de 57% din voturile valabil exprimate de alegători. Acest rezultat este însă unul parțial și poate să sufere modificări.

Pe locul doi s-a clasat Dragoș Telehuz, reprezentantul PNL, cu 17,12%, urmat de Silviu Florin Oancea, din partea AUR cu 9,84%.

Bătălia pentru Primăria Slobozia rămâne una strânsă. Rezultatele parțiale îl indică drept posibil câștigător pe Alexandru Potor de la PSD, cu aproximativ 3 procente mai mult decât Dragoș Soare, însă numărul secțiilor de votare contabilizate este unul foarte mic, așa că pot apărea răsturnări de situație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*