Două persoane rănite după ce au intrat cu mașina într-un stâlp, la Gârbovi

Două persoane rănite după ce au intrat cu mașina într-un stâlp, la Gârbovi. FOTO IPJ Ialomița

Două persoane au fost rănite, marți dimineață, într-un accident rutier produs, în jurul orei 04.00, pe raza localității Gârbovi.

Potrivit IPJ Ialomița, în urma verificărilor efectuate la fața locului a reieșit că în timp ce un tânăr de 20 de ani din orașul Pogoanele conducea un autoturism pe DJ 203I în localitatea Gârbovi, din direcția Urziceni către Pogoanele, nu ar fi adaptata viteza la condițiile de drum și, într-o curbă la stânga pe sensul său de mers, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă răsturnându-se și intrând în impact cu un stâlp de electricitate.

Conducătorul auto și un pasager au fost răniți și transportați la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale.

Rezultatul etilotestului a indicat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*