Bărbat din Vrancea, prins de polițiștii ialomițeni în timp ce transporta material lemnos fără acte de proveniență

Material lemns, transportat fără acte de proveniență. FOTO: IPJ Ialomița

Poliţiştii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat, în cursul zilei de joi, 04 mai, pe raza comunei Movila, un bărbat de 29 de ani, din județul Vrancea, în timp ce transporta cu autoutilitara lemn de foc.

Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că persoana în cauză nu ar fi avut documente de proveniență pentru cantitatea de lemn pe care o transporta.

Astfel, cantitatea de 3,72 metri cubi de lemn a fost confiscată și predată Pepinierei Ocolului Silvic Fetești, iar în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*