Doi răniți ușor după ce s-au răsturnat cu mașina pe DN2A, în apropiere de Slobozia

Accident rutier pe DN2A, între municipiul Slobozia și satul Păltinișu. FOTO ISU Ialomița
Accident rutier pe DN2A, între municipiul Slobozia și satul Păltinișu. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină, luni, la un accident rutier produs în jurul orei 11.30 pe DN2A, între Slobozia și satul Păltinișu, după ce un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Potrivit ISU Ialomița, în sprijinul persoanelor implicate în accident s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului Slobozia, cu o autospecială de stins cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială SMURD.

„În urma evenimentului au rezultat două victime, conștiente, neîncarcerate: șoferul autoturismului, un bărbat cu vârsta de 78 de ani, și pasagerul dreapta față, o femeie cu vârsta de 48 ani. Victimele au fost examinate de către echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior acestea refuzând transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*