#CONCURS Câștigă trei invitații duble la spectacolul “Filarmonica de comedie”, de la Sala Europa din Slobozia

Secvență din spectacolul "Filarmonica de comedie". FOTO Andrei Stanciu

“Filarmonica de comedie” este un spectacol scris de Radu Gabriel, iar pe scenă vor mai urca Marius Florea Vizante și Gheorghe Ifrim. Showul umoristic este programat în data de 21 martie, de la ora 19.00, la Sala Europa din Slobozia.

Redacția ILnews oferă șansa cititorilor publicației să câștige 3 invitații duble pentru acest spectacol. Câștigătorii trebuie să îndeplinească toate condițiile de mai jos.

  1. LIKE Pagina de Facebook “CDTV” –  https://www.facebook.com/CDtvRomania
  2. LIKE Pagina de Facebook ILnews” – https://www.facebook.com/ILnewsRo 
  3. Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al ILnews – https://www.youtube.com/ilnewsTV
  4. Subscribe / Abonare la canalul de Youtube al CD TV – https://www.youtube.com/@CDTVro
  5. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la festival.
  6. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 21 mai. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 6 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

„Filarmonica de comedie” este un spectacol de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel si avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante si Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscuți din aparițiile de pe micul ecran (grupul Vouă, serialele “Las Fierbinți”, ” Pariu cu viața”, “Ultimul stinge lumina”) cărora li se alătură Leonid Doni și Mihai Munteniță.

Autorul spectacolului, Radu Gabriel, ne-a spus câteva cuvinte despre acest proiect:„De-a lungul timpului am scris pentru televiziune peste 400 de scheciuri, scenete, miniaturi satirice. Unele au rămas în amintirea telespectatorilor, altele au rămas pe YouTube… Cele mai multe au fost uitate… Dar oricare ar fi fost soarta lor, fiind niște produse de televiziune, nu au trecut niciodată prin proba de foc a întâlnirii directe cu publicul. Am făcut acest spectacol-cocktail pentru a da ocazia celor care le-au vazut să le revadă pe scenă, iar celor care erau prea tineri, ori prea ocupați ca să se uite la televizor să le prilejuim o întâlnire cu comedii scurte, cu și depre români”.

Vrajba vecinilor dintr-un bloc, milionarul de carton care cumpără o filarmonică, provincialul care caută să răzbească în București, muncitori cu probleme metafizice… Satira unei lumi pestrițe, cu țâfnele, candoarea și gândirea abisală a eternului locatar din spațiul Carpato- Danubiano- Pontic.

Un spectacol de Radu Gabriel

Cu: Marius Florea Vizante, Gheorghe Ifrim, Radu Gabriel, Leonid Doni, Mihai Munteniță

Biletele pot fi cumpărate de aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*