Doi răniți într-un accident rutier produs, între un autoturism și un autotren, în comuna ialomițeană Balaciu

Accident rutier produs în comuna Balaciu, pe DN 2A. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină vineri, 23 iulie, la un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un autotren.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul incidentului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, iar în sprijin au venit și două echipaje al SAJ Ialomița.

„Din evenimentul rutier au rezultat două victime conștiente și neîncarcerate aflate în autoturismul implicat în accident, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției, ulterior fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*