Bărbat depistat de polițiștii din Fetești când transporta un morun de aproape 24 de kilograme

Bărbat depistat de polițiștii din Fetești când transporta un morun de aproape 24 de kilograme. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat a fost depistat de polițiștii din Fetești când transporta un morun de aproape 24 de kilograme.

Potrivit IPJ Ialomița, în cursul zilei de 30 martie, în jurul orelor 09:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au depistat în flagrant, un bărbat, în vârstă 51 de ani, în timp ce transporta într-un autoturism pește din specia morun.

“În urma verificării autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că  în interiorul acestuia se aflau 23,9 kilograme de pește, fără documente de proveniență, acestea fiind înaintate Institutului Delta Dunării Tulcea, în vederea expertizării” – IPJ Ialomița.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ”pescuitul, deținerea, transportul, comercializarea sturionilor capturați pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum și a produselor și supraproduselor obținute din aceștia, fără respectarea prevederilor legale în vigoare, cu excepția celor proveniți din acvacultură, pentru care se face dovada originii prin documente și marcaje justificative legale. ”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*