Tânăr de 23 de ani, cercetat penal după ce a furat un autoturism, l-a condus fără permis și în stare de ebrietate și a fost implicat și într-un accident rutier

Un tânăr de 23 de ani este cercetat penal de polițiștii ialomițeni după ce, fiind implicat într-un accident rutier, s-a stabilit că acesta furase autoturismul, pe care l-a condus fără permis și în stare de ebrietate. El a mai fost sancționat și pentru nerespectarea măsurii de restricționare a deplasării în intervalul 23.00 – 05.00.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, noaptea trecută, în jurul orei 01.00, Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că pe DJ 212, a avut loc un accident rutier, cu implicarea unui autoturism care s-a răsturnat în afara părții carosabile, soldat cu pagube materiale.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că la volanul autovehiculului se afla un tânăr de 23 de ani, care ar fi luat mașina ce aparține firmei unde acesta este angajat fără acordul proprietarului, cu intenția de a se plimba.

În timp ce conducea pe DJ 212, între Fetești și Movila, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, și s-a răsturnat în afara părții carosabile, fără ca acesta să sufere vătămări corporale.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager care a indicat o alcoolemie de 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt. Totodată, tânărul a fost sancționat pentru nerespectarea măsurii de restricționare a deplasării în intervalul 23.00 – 05.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*