Doi morți doi răniți, într-un accident de circulaţie produs pe DJ 212, între localitățile Platonești și Movila

Doi morți doi răniți, într-un accident de circulaţie produs pe DJ 212. FOTO IPJ Ialomița

Două persoane au murit, iar alte două au fost grav rănite, într-un accident rutier petrecut în după-amiaza zilei de luni, 25 iulie, pe DJ 212, între localitățile Platonești și Movila. Evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului au fost alocate imediat patru echipaje de salvatori, din cadrul Stației de pompieri Fetești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD. În sprijinul acestora au intervenit și două echipaje ale SAJ Ialomița. Totodată, în sprijin se deplasează și elicopterul SMURD Constanța.

„În urma impactului au rezultat patru victime. Două dintre victime sunt inconștiente și încarcerate, iar celelalte două sunt conștiente, cooperante și neîncarcerate”, au transmis, inițial, salvatorii ialomițeni.

După extragerea dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor, cele două victime inconștiente au fost declarate decedate, ambele fiind găsite în stop cardiorespirator.

Doi morți doi răniți, într-un accident de circulaţie produs pe DJ 212. FOTO ISU Ialomița

Cercetările sunt continuate de polițiștii ialomițeni sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*