Incendiu la o casă din comuna Alexeni

Incendiu la o casă din comuna Alexeni. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină, sâmbătă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Alexeni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat de urgență salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

„Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără deschisă la nivelul acoperișului casei, construit din lemn și acoperit cu plăci de azbociment. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, militarii au acționat mai bine de o oră. Nu au existat victime, salvatorii  reușind prompt să limiteze pericolul de extindere la întreaga locuință”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Focul a distrus acoperișul locuinței construit din lemn și acoperit din plăci de azbociment. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de utilizarea unui coș de fum deteriorat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*