Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj.  Asupra lor au fost găsiți mai mulți iepuri și un căprior

Mașină a IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Doi bărbați au fost prinși de polițiștii din Ialomița după ce au vânat mai mulți iepuri și un căprior, ei fiind cercetați pentru braconaj cinegetic și transportul vânatului.

La data de 2 martie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ciocârlia, au depistat pe un fond cinegetic de pe raza comunei Ciocârlia, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din județul Ilfov.

În urma controlului autovehiculului, în portbagaj au fost descoperiți 3 saci din plastic în care se aflau 4 iepuri de câmp, un căprior mascul, un binoclu și un cuțit de vânătoare. Polițiștii au efectuat verificări în zonă și au depistat în apropierea autoturismului, pe câmp, un alt sac în care se aflau 2 iepuri.

Șoferul, precum și un alt bărbat de 29 de ani, pasager al autoturismului, sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj și transportul vânatului, fapte prevăzute de  legea 407/2006 privind vânătoarea și protecția fondului cinegetic.

Autoturismul precum și animalele vânate au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*