Dezbatere publică privind bugetul județului Ialomița pentru acest an organizată de Consiliul Județean

Consiliul Județean Ialomița. FOTO G. M.
Consiliul Județean Ialomița. FOTO G. M.

Consiliul Județean Ialomița organizează miercuri, 02 februarie, de la ora 10.00, în Sala „Europa“, o dezbaterea publică având ca temă Proiectul bugetului județului Ialomița pe anul 2022. Dezbaterea este organizată în temeiul Legii nr. 317/2021 a bugetului de stat pe anul 2022, Legii nr. 273/2006 privind finanțele publice locale, cu modificările şi completările ulterioare şi a Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică.

Potrivit reprezentanților instituției, vor fi prezentate tendințele şi prioritățile bugetare pe anul 2022 măsurile de încadrare în alocările bugetare şi de asigurare a funcționării la standarde de calitate a administrației publice județene şi a instituțiilor publice aflate sub autoritatea Consiliului Județean Ialomița.

Autoritățile administrației publice, organizațiile şi asociațiile interesate, mediul local de afaceri şi cetățenii sunt invitați să participe la dezbaterea publică în cadrul căreia pot fi prezentate propuneri, sugestii și opinii privind conținutul proiectului de buget pe anul 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*