Adolescent de 17 ani, urmărit internațional pentru furturi comise în Germania, prins de polițiștii ialomițeni

Un buzoian implicat într-un accident rutier lângă Urziceni, depistat pozitiv la canabis. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii de investigații criminale din Ialomița au depistat un tânăr care era urmărit internațional pentru infracțiuni contra proprietății, fapte comise în Germania.

Astfel, potrivit IPJ Ialomița, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat joi, 03 iunie, un tânăr de 17 de ani, din Țăndărei, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile germane.

„Cel în cauză a fost dat în urmărire internațională pentru comiterea de infracțiuni contra proprietății, fapte comise pe teritoriul Germaniei”, au precizat reprezentanți ai IPJ Ialomița.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului, urmând să fie predat către autoritățile judiciare germane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*