Pui de lebădă, salvat de pompierii ialomițeni

Pui de lebădă, salvat de pompierii ialomițeni. FOTO ISU Ialomița

Echipajele de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au avut, vineri seară, o misiune deosebită.

Astfel, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, pompierii militari au fost solicitați să intervină, în jurul orei 21.00, pentru salvarea unui pui de lebădă.

La locul intervenției s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni care a intervenit pentru salvarea puiului de lebădă dintr-un stăvilar de aproximativ patru metri adâncime.

Puiul a fost scos din mediul ostil în condiții de siguranță și eliberat în mediului său natural.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*