Copil de 10 ani, accidentat pe DN 2A, în apropiere de localitatea Balaciu

Copil de 10 ani, accidentat pe DN 2A, în apropiere de localitatea Balaciu. FOTO IPJ Ialomița

Un copil de 10 ani a ajuns la spital, sâmbătă, 13 februarie, după ce a fost lovit de un autoturism, pe DN 2A, în apropiere de localitatea Balaciu.

Potrivit IPJ Ialomița, din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat în vârstă de 38 de ani conducea un autoturism pe DN 2A, ar fi accidentat un copil ce se angajase în traversarea străzii.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, un minor în vârstă de 10 ani. Acesta a fost preluat de un elicopter SMURD”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă. Se efectuează cercetarea la fața locului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*