Polițiștii din Manasia au urmărit în trafic un individ care nu a oprit la semnul lor de oprire pentru o verificare

Suspectul a fost escortat de către polițiști. FOTO IGPR

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Urziceni au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat din comuna Alexeni, care a refuzat să oprească la semnalul acestora și s-a urcat la volan fără să dețină permis de conducere.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Manasia au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, care se deplasa pe DN2 A, pe raza localității Manasia. Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, s-a procedat la urmărirea acestuia, autoturismul pe care îl conducea fiind blocat la scurt timp, cu sprijinul polițiștilor din cadrul posturilor de poliție învecinate.

Șoferul, un bărbat de 34 de ani, din localitatea Alexeni, a fost prins și imobilizat de polițiști, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare negativă.

În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița, urmând să fie prezentat Parchetului, cu propunerea măsurii preventive a controlului judiciar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*