Alexandru Horhocea și Mihai Tănasescu deschid listele candidaților USR PLUS Ialomița pentru alegerile parlamentare

Candidați USR PLUS pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. FOTO Facebook Alianța USR PLUS Ialomița

Alexandru Horhocea și Mihai Tănasescu deschid listele candidaților USR PLUS Ialomița pentru Senat, respectiv, Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Echipa USR PLUS își propune, prin reprezentanții săi, să creeze premisele legislative în Parlament pentru un mediu rural prietenos și atractiv investitorilor și tinerilor întreprinzători, în vederea stimulării unui agriculturi durabile și, de asemenea, o școală modernă adaptată nevoilor, dar și timpurilor noastre”, au spus reprezentanții USR PLUS Ialomița.

Lista la Camera Deputaților este deschisă de Mihai Tănasescu, urmat de Mihaela Stan, Nicoleta Rădoiu, Ionuț Vîrșaru și Ștefaniea Berbecel.

La Senat lista este deschisă de Alexandru Horhocea, urmând Coca Buga și Nicoleta Nițu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*