Accident rutier la intersecția dintre DN 2 și DJ 302, pe raza comunei ialomițene Movilița

Accident rutier la intersecția dintre DN 2 și DJ 302, pe raza comunei Movilița. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 10 aprilie, în jurul orei 13.10, la un accident rutier, în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ Ialomița – substația Urziceni, venit în sprijin.

„În urma accidentului, au rezultat două victime conștiente și neîncarcerate care au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ de la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, o victimă a fost transportată de echipajul SAJ la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare, cealaltă a refuzat transportul la spital”. au precizat sursele citate.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire a incendiului la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*