FOTO Două femei au fost rănite grav într-un accident rutier petrecut în localitatea Ion Roată

Accident rutier petrecut în localitatea Ion Roată. FOTO: ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au intervenit vineri, 10 martie, în sprijinul victimelor unui accident rutier petrecut pe DN 2A, în localitatea Ion Roată. Două femei au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau a izbit un copac de pe marginea drumului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița și elicopterul SMURD București.

„În urma coliziunii au rezultat două victime: una conștientă și cooperantă, iar cea de-a doua inconștientă. Victima inconștientă, o femeie cu vârsta de aproximativ 59 de ani, a fost stabilizată la locul evenimentului, ulterior fiind transportată la o unitate spitalicească din municipiul București. Victima conștientă, o femeie în vârstă de aproximativ 68 de ani, a fost monitorizată de echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior fiind transportată la Spitalul Municipal Urziceni”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, precum și sablarea carosabilului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*